Vakantiewerk Utrecht in de schoonmaakbranche

Ben jij op zoek naar leuk vakantiewerk in Utrecht in de schoonmaak? Woon je in of rondom Utrecht zodat je niet veel tijd kwijt bent aan reizen? Ben je beschikbaar in de periode van juni t/m augustus in de ochtend, middag of avond? Dan hebben we bij Van Alem Schoonmaak voor jou passend vakantiewerk.

Als medeweker van Van Alem Schoonmaak doe je belangrijk werk. Je gaat tijdelijk deel uitmaken van ons team gekwalificeerde medewerkers, die elke dag een belangrijke bijdrage leveren aan een prettige werksfeer voor onze opdrachtgevers. Kun jij dit? Dan hebben we veel te bieden:

  • Flexibele werktijden
  • 30% meer verdienen dan het wettelijk minimumjeugdloon
  • Deeltijd, dus genoeg tijd over voor je sociale leven
  • Je werkt op mooie locaties
  • Een fijne werkgever en werksfeer
  • Een prettige balans tussen zelfstandigheid en begeleiding

We bieden meer, maar willen ook meer. Je bent tenslotte een volwaardige stand-in voor onze medewerkers die even van een welverdiende vakantie genieten.

Ben je dienstverlenend ingesteld en draai je je hand niet om voor een blinkend resultaat? Dan komen we graag in contact. Meer informatie vind je op onze vacaturepagina, waar je ook online kunt solliciteren. Ben je enthousiast en heb je je mailbox al geopend? Stuur je reactie dan naar info@vanalemschoonmaak.nl onder vermelding van ‘Vakantiewerk Utrecht’.

Over Van Alem Schoonmaak

Onder de slogan ‘Méér dan schoon, heel gewoon’ levert Van Alem Schoonmaak schoonmaakdiensten en ondersteunende facilitaire diensten. Onze missie is het leveren van een hoog serviceniveau. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Om die te waarborgen hechten we waarde aan een persoonlijke benadering en een doelgerichte recht-door-zee-mentaliteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, aantoonbare kwaliteiten en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Bij al onze activiteiten houden we rekening met het effect op mens, milieu en maatschappij. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid waar we kunnen en vertalen deze steeds naar concreet beleid.

Kwaliteit in schoonmaakdiensten

Wij zijn in het bezit van het OSB Keurmerk. Dit kwaliteitsstempel borgt onze integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast bewijst onze ISO 9001-certificering dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ons ISO 14001-certificaat geeft aan dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan de meest actuele duurzaamheidsvereisten.

Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht

Vakantiewerk Utrecht in de schoonmaakbranche


Schoonmaakbedrijf Utrecht
Schoonmaakwerk Utrecht
Schoonmaak bedrijfsdiensten Utrecht
Vakantiewerk Utrecht in de schoonmaakbranche
Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht


Vakantiewerk Utrecht in de schoonmaakbranche Vakantiewerk Utrecht in de schoonmaakbranche Vakantiewerk Utrecht in de schoonmaakbranche

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk meer

Undermanagement

We verhogen de flexibiliteit van uw organisatie door effectieve begeleiding en instructie van uw medewerkers. Lees meer >

Huismeester

Een goede huismeester neemt u de zorg voor schoonmaak, onderhoud en beheer uit handen. Lees meer >

Tuinonderhoud

Onze vakkundige hoveniers zorgen voor een uitnodigende uitstraling van uw organisatie. Lees meer >

Sanitaire artikelen

Met schone, frisse en goed geoutilleerde toiletruimtes maakt u altijd een goede indruk. Lees meer >

Afvoer papier

Wij zorgen voor een duurzame en veilige afvoer van papier dat u niet langer nodig hebt. Lees meer >

Gladheidsbestrijding

Met effectieve gladheidsbestrijding zorgt u voor veiligheid, ook in de omgeving van uw bedrijf. Lees meer >