Schoonmaakwerk Utrecht

Schoonmaaktoppers gezocht!

Ben je een schoonmaaktopper en wil je aan de slag bij een goed en professioneel schoonmaakbedrijf? Voor diverse objecten in Utrecht e.o. zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.
Van Alem Schoonmaak is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten en ondersteunende facilitaire dienstverlening voor de zakelijke markt. Iedere dag zetten onze gekwalificeerde medewerkers zich met veel plezier in om een bijdrage te leveren aan een schoon en prettig werkklimaat van onze opdrachtgevers, hun medewerkers, bezoekers en klanten. Belangrijk werk, waarbij je niet alleen een bijdrage levert aan de eerste indruk, maar ook aan alle indrukken daarna.
Als schoonmaakmedewerker bij Van Alem Schoonmaak heb je een echte hands-on mentaliteit. Je maakt graag mensen blij met jouw dienstverlening en zorgt ervoor dat de gewenste schoonmaakwerkzaamheden tiptop verzorgd worden. Je mag rekenen op voldoende ondersteuning en vakgerichte ontwikkeling vanuit onze organisatie, maar kunt ook prima zelfstandig werken. Je beschikt over de juiste certificeringen en hebt het liefst al ervaring opgedaan als schoonmaakmedewerker

Oplossingen in schoonmaakwerk

Wat hebben wij te bieden?
Je inzet, professionele houding en kennis over het schoonmaakvak wordt niet alleen gewaardeerd, maar uiteraard ook beloont. Je mag rekenen op:

  • Flexibele werktijden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO
  • Een salaris dat 20% meer bedraagt dan het wettelijk minimumloon
  • Mooie locaties om te werken
  • Een prettige werkgever en goede werksfeer
  • Ondersteuning bij vakgerichte ontwikkeling

Over Van Alem Schoonmaak

Onder de slogan ‘Méér dan schoon, heel gewoon’ levert Van Alem Schoonmaak schoonmaakdiensten en ondersteunende facilitaire diensten. Onze missie is het leveren van een hoog serviceniveau. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Om die te waarborgen hechten we waarde aan een persoonlijke benadering en een doelgerichte recht-door-zee-mentaliteit. We werken voor opdrachtgevers in de gehele Randstad, waaronder Utrecht en Amsterdam.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen, aantoonbare kwaliteiten en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Bij al onze activiteiten houden we rekening met het effect op mens, milieu en maatschappij. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid waar we kunnen en vertalen deze steeds naar concreet beleid.

Kwaliteit in schoonmaakdiensten

Wij zijn in het bezit van het OSB Keurmerk. Dit kwaliteitsstempel borgt onze integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast bewijst onze ISO 9001-certificering dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ons ISO 14001-certificaat geeft aan dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan de meest actuele duurzaamheidsvereisten.
Wil je graag werken bij Van Alem Schoonmaak? Meer informatie vind je op onze vacaturepagina, waar je ook online kunt solliciteren. Of stuur je reactie naar info@vanalemschoonmaak.nl onder vermelding van ‘ Vacature schoonmaakwerk Utrecht e.o.’


<ahref=”https://vanalemschoonmaak.nl/vacatures/”>Meer informatie vind je op onze vacaturepagina.

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk meer

Undermanagement

We verhogen de flexibiliteit van uw organisatie door effectieve begeleiding en instructie van uw medewerkers. Lees meer >

Huismeester

Een goede huismeester neemt u de zorg voor schoonmaak, onderhoud en beheer uit handen. Lees meer >

Tuinonderhoud

Onze vakkundige hoveniers zorgen voor een uitnodigende uitstraling van uw organisatie. Lees meer >

Sanitaire artikelen

Met schone, frisse en goed geoutilleerde toiletruimtes maakt u altijd een goede indruk. Lees meer >

Afvoer papier

Wij zorgen voor een duurzame en veilige afvoer van papier dat u niet langer nodig hebt. Lees meer >

Gladheidsbestrijding

Met effectieve gladheidsbestrijding zorgt u voor veiligheid, ook in de omgeving van uw bedrijf. Lees meer >