Schoonmaakbedrijf Zeist

‘Fris en helder’ is meer dan reinigen. Een onderscheidend schoonmaakbedrijf levert een hoogwaardig totaalpakket dat bestaat uit uitstekende reinigingsdiensten, een goede communicatie en het hanteren van milieueisen. Van Alem Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in Zeist dat schoonmaakdiensten en facilitaire ondersteuning biedt met een hoog serviceniveau. Met een persoonlijke benadering en een recht-door-zee-mentaliteit zetten we ons op dagelijkse basis in om onze klanten, collega’s en leveranciers kwaliteit en klanttevredenheid te laten ervaren.

Schoonmaken is een passie

Schoonmaken is ons vak. Een mooi vak, dat allang niet meer draait om water en zeep. Van Alem Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf in Zeist en omgeving met een uitgebreid dienstenpakket. Het is onze missie om ons dienstenpakket en serviceniveau optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant. Klanttevredenheidsonderzoeken bevestigen telkens weer dat wij in onze missie slagen. Dit enthousiasmeert ons om elke dag opnieuw een optimale bijdrage te leveren aan een schoon en prettig werkklimaat voor onze opdrachtgevers.

Van Alem Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in Zeist e.o. voor de volgende diensten:

  • Schoonmaakonderhoud
  • Glasbewassing
  • Vloerreiniging en vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Calamiteitenservice
  • Schoonmaakdienstverlening
  • Bouwschoon opleveren
  • Computerreiniging
  • Facilitaire ondersteuning

Wij zijn een Allround schoonmaakbedrijf in Zeist en Omgeving

Wat een schoonmaakbedrijf doet is helder. Maar wat als uw schoonmaakbedrijf in Zeist u op meerdere punten kan ontzorgen? Om onze opdrachtgevers breed van dienst te kunnen zijn bieden we ook specialistische facilitaire diensten. Hieronder vallen o.a. huismeesterfuncties, tuinonderhoud, voorzien en plaatsen van sanitaire middelen, het op een duurzame en economisch verantwoorde manier afvoeren van afval en gladheidsbestrijding. En om onze dienstverlening voor u zo eenvoudig mogelijk te maken: voor al uw diensten werkt u samen met één contactpersoon.

MVO Schoonmaakbedrijf in Zeist en omgeving

Bij al onze activiteiten houden we rekening met het effect op mens, milieu en maatschappij. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid waar we kunnen en vertalen dit steeds in concreet beleid. Al onze medewerkers zijn opgeleide specialisten die hun werk professioneel en milieubewust uitvoeren.

Wij zijn in het bezit van het OSB Keurmerk. Dit kwaliteitsstempel borgt onze integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast bewijst onze ISO 9001-certificering dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ons ISO 14001-certificaat geeft aan dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan de meest actuele duurzaamheidsvereisten.

We gaan ook graag aan de slag om u, uw medewerkers, relaties en bezoekers een frisse, opgeruimde indruk te bezorgen. Wilt u meer weten over Van Alem Schoonmaak en over onze dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk meer

Undermanagement

We verhogen de flexibiliteit van uw organisatie door effectieve begeleiding en instructie van uw medewerkers. Lees meer >

Huismeester

Een goede huismeester neemt u de zorg voor schoonmaak, onderhoud en beheer uit handen. Lees meer >

Tuinonderhoud

Onze vakkundige hoveniers zorgen voor een uitnodigende uitstraling van uw organisatie. Lees meer >

Sanitaire artikelen

Met schone, frisse en goed geoutilleerde toiletruimtes maakt u altijd een goede indruk. Lees meer >

Afvoer papier

Wij zorgen voor een duurzame en veilige afvoer van papier dat u niet langer nodig hebt. Lees meer >

Gladheidsbestrijding

Met effectieve gladheidsbestrijding zorgt u voor veiligheid, ook in de omgeving van uw bedrijf. Lees meer >