Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht

De professionaliteit van een schoonmaakbedrijf blijkt uit meer dan een schone oplevering van ruimten. Een professioneel schoonmaakbedrijf biedt als full-servicepartner een groot aantal schoonmaak- en facilitaire diensten aan, zorgt voor een uitstekende relatie met opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers, en kan door middel van certificering aantonen een professioneel schoonmaakbedrijf te zijn dat handelt volgens milieuregelgeving.

Van Alem Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf in Utrecht e.o. voor:

  • Schoonmaakdiensten
  • Glasbewassing
  • Vloerreiniging en vloeronderhoud
  • Snelle schoonmaak na calamiteiten
  • Het bouwschoon opleveren van ruimten en gebouwen
  • Computerreiniging
  • Trappen en trappenhuisreiniging
  • Facilitaire ondersteuning

Partner voor een professionele uitstraling

In welke branche u ook actief bent, een representatieve uitstraling en een veilige, prettige omgeving om te werken of te bezoeken is een opgeruimde omgeving. Als professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht leveren wij graag een bijdrage aan een stalende uitstraling van uw bedrijf, organisatie of bouwproject. Het is onze missie om met een hoog serviceniveau, kwaliteit, hygiëne, duurzaamheid en ondersteuning op facilitair gebied de verwachtingen van onze opdrachtgevers aanhoudend waar te maken.

Schoonmaak- en facilitaire diensten

Onze facilitaire dienstverlening beslaat een veelheid aan diensten waarmee we uw organisatie en medewerkers kunnen ontzorgen en verzorgen. U kunt daarbij denken aan huismeesterdiensten, organisatorisch en uitvoerend voorraadbeheer van sanitaire midden, gladheidbestrijding, vloer- en tapijtreiniging, glasbewassing, computerreiniging, afval- en papierafvoer en tuinonderhoud.

Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen!

Van Alem Schoonmaak is een klantgerichte flexibele organisatie. We zijn een echt mensenbedrijf met enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die trots zijn op hun vak. Met veel plezier wordt op discrete, professionele wijze een bijdrage geleverd aan het gesmeerd lopen van de facilitaire bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers. Daarbij houden we van helderheid op elk gebied. We communiceren direct en zonder omwegen. Onze no-nonsens mentaliteit zorgt ervoor dat we simpelweg doen wat we beloven: op elk vlak een allround professioneel schoonmaakbedrijf zijn waar u op kunt bouwen.

Wij zijn in het bezit van het OSB Keurmerk (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten). De OSB is waakhond en werkgeversorganisatie van de Nederlandse schoonmaak- en glazenwassersbranche. Het OSB Keurmerk staat voor integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast zijn we in bezit van ISO 9001-certificering. Ons ISO 14001-certificaat geeft aan dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan de meest actuele duurzaamheidsvereisten.

Aan de slag met een professioneel schoonmaakbedrijf in Utrecht!

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht? We gaan ook graag voor U aan de slag om u, uw medewerkers, relaties en bezoekers een frisse, opgeruimde indruk te bezorgen. Wilt u meer weten over Van Alem Schoonmaak en over onze dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

professioneel-schoonmaakbedrijf-utrecht

Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht


Schoonmaakbedrijf Utrecht
Schoonmaakwerk Utrecht
Schoonmaak bedrijfsdiensten Utrecht
Vakantiewerk Utrecht in de schoonmaakbranche
Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht


Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht Professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk meer

Undermanagement

We verhogen de flexibiliteit van uw organisatie door effectieve begeleiding en instructie van uw medewerkers. Lees meer >

Huismeester

Een goede huismeester neemt u de zorg voor schoonmaak, onderhoud en beheer uit handen. Lees meer >

Tuinonderhoud

Onze vakkundige hoveniers zorgen voor een uitnodigende uitstraling van uw organisatie. Lees meer >

Sanitaire artikelen

Met schone, frisse en goed geoutilleerde toiletruimtes maakt u altijd een goede indruk. Lees meer >

Afvoer papier

Wij zorgen voor een duurzame en veilige afvoer van papier dat u niet langer nodig hebt. Lees meer >

Gladheidsbestrijding

Met effectieve gladheidsbestrijding zorgt u voor veiligheid, ook in de omgeving van uw bedrijf. Lees meer >