Méér dan schoon, heel gewoon

Van Alem Schoonmaak levert Schoonmaakdiensten en ondersteuning op Facilitair gebied met een hoog serviceniveau. Persoonlijke benadering en een recht-door-zee-mentaliteit zijn de pijlers van onze omgang met collega’s, klanten en leveranciers. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Bij Van Alem Schoonmaak is méér dan schoon heel gewoon.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Meer weten over het werk dat Van Alem Schoonmaak doet? Download hier onze brochure:

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Bij al onze activiteiten houden we rekening met het effect op mens, milieu en maatschappij. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid waar we kunnen en vertalen dit steeds in concreet beleid. Lees meer hierover in onze Zelfverklaring code verantwoordelijk marktgedrag

Keurmerk en certificeringen

Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Schoon. Dit kwaliteitsstempel van de brancheorganisatie Schoonmakend Nederland borgt onze integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast bewijst onze ISO 9001-certificering dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ons ISO 14001-certificaat geeft aan dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan de meest actuele duurzaamheidsvereisten.

Het team van Van Alem

Interesse in één of meerdere van onze diensten?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!