Medewerker Werving en Selectie

Medewerker– Werving en selectie

Van Alem Schoonmaak heeft grote groei ambities! Om deze groei te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een medewerker werving en selectie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel de werving en selectie als het gehele on-boardingproces binnen onze organisatie. Een hele verantwoordelijkheid! Schrikt jou dit niet af en krijg jij energie van leuke, nieuwe uitdagingen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Van Alem Schoonmaak is van oorsprong een Utrechts schoonmaakbedrijf, wij leveren schoonmaakdiensten en ondersteuning op facilitair gebied met een hoog serviceniveau. Persoonlijke benadering en een recht-door-zee-mentaliteit zijn de pijlers van onze omgang met collega’s, klanten en leveranciers. Kwaliteit en klant- en medewerkerstevredenheid staan bij ons voorop. Bij Van Alem Schoonmaak is méér dan schoon heel gewoon.

Ons aanbod

Een leuke functie van 25-30 uur per week, invulling van uren in overleg en ruimte voor eigen initiatieven. Een prettige familiale werksfeer binnen een enthousiast team, wat elke dag gezellig samen luncht aan de grote eettafel. Doorgroeimogelijkheden zowel in uren als in functie. Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris, pensioenopbouw, 26 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering.

Wat ga je doen?

De functietitel zegt het eigenlijk al; in deze functie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de werving, selectie en het on-boarding proces van nieuwe medewerkers. Denk je nu, is dat het? Zeker niet! Naast alle werkzaamheden die met werving en selectie te maken hebben, ga je ook aan de slag met de personeelsbinding! Je draagt zorg voor de attenties rondom feest- en verjaardagen en ondersteun je bij het organiseren van de personeelsuitjes. Daarnaast zijn er nog genoeg andere leuke taken bij deze functie inbegrepen. Zo zorg je er o.a. voor dat alle medewerkers de passende opleidingen zullen volgen en ben je samen met jouw directe collega op personeelszaken de vraagbaak voor alle medewerkers binnen onze organisatie.

Dit ben jij

Iemand met mensenkennis en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Ondanks dat je van structuur houdt, voel jij je prettig in een snel veranderende, ad hoc omgeving en ben je stressbestendig. Je neemt initiatief, zet informatie gemakkelijk op papier en bent administratief vaardig. Ervaring in en kennis van HR is een pré, maar zeker geen vereiste. Wel een vereiste is dat jij feilloos de weg weet op verschillende sociale mediaplatforms en deze kan inzetten om de juiste doelgroep aan te spreken.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature?! Maak je interesse kenbaar door te solliciteren via het onderstaand sollicitatieformulier of door je motivatie en cv te mailen naar stefan@vanalemschoonmaak.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.